Service & Advies

Hudson is een houthandel met werkplaats. Wij maken in onze werkplaats geen gebruik hyper moderne computergestuurde machines, nee bij ons werken vakmensen. Onze vakmensen kunnen niet vervangen worden door welke machine dan ook en zijn universeel inzetbaar.

Showcase werkplaats

Wij kunnen voor u een hoop werkzaamheden verrichten. Is het gewoon een balk afkorten omdat deze niet in uw auto past of een compleet meubel in elkaar zetten en deze vervolgens bij u thuis brengen, weinig is te gek voor ons. Zolang de veiligheid niet in het geding komt, willen we een hoop doen.

Bezorgen

Wij beschikken over een kleine vrachtwagen waarmee we veel en grote materialen kunnen bezorgen bij u thuis. Heeft u een order van boven de € 300,- dan komen wij dit kosteloos bezorgen binnen Almere. Komt u niet aan dit bedrag dan brengen wij € 25,- in rekening voor het bezorgen binnen Almere. Moet het buiten Almere bezorgd worden, vraag dan naar een offerte.

Tarieven

Wij rekenen voor kleine zaagklussen een zaag tarief, deze kunnen verschillen per handeling, zaagsnede, houtsoort etc. Om deze reden is het lastig om een tarief te hanteren voor zaagwerk. Hieronder globaal de zaagkosten, voor het materiaal wat u bij ons aan de winkel heeft gekocht. We raden toch aan om altijd een prijs op te vragen voor werkzaamheden.

Afkorten   €0,50   Per zaagsnede
Schulpen zachthout   €0,75   Per meter
Schulpen Hardhout   €1,25   Per meter
Plaatmateriaal   €1,25   Per stuk
Verstek   €2,50   Per hoek
Sponning   €2,50   Per meter

Het materiaal wat u bij een andere leverancier heeft gekocht, kunnen wij meestal ook voor u zagen (in sommige gevallen zit er bijvoorbeeld een spijker of iets dergelijks verwerkt in het hout, dan kunnen wij dit helaas niet voor u zagen). Het belangrijkste is dat het materiaal geen staal, kunststof of iets dergelijks bevat, en dat het een normale geometrische vorm heeft. Wilt u weten of wij uw balk ook kunnen zagen, kom dan langs in de winkel met het stuk hout zodat wij het kunnen beoordelen.

Hudson houthandel

Delftstraat 56-58
1324 LL - Almere-Stad

E-mail:
Telefoon: 036-5301113

 

Openingstijden

Maandag   Gesloten  
Dinsdag   08:00 tot 16:30 uur
Woensdag   08:00 tot 12:30 uur
Donderdag   08:00 tot 12:30 uur
Vrijdag   08:00 tot 12:30 uur
Zaterdag   09:00 tot 16:00 uur
Zondag   Gesloten  

  

Ho Ho Ho!

Wij van Houthandel Hudson zijn 29 en 30 maart op vakantie. Op 2 april staan wij weer voor u klaar.

 

 

 

Houthandel Hudson, Henk & Colin Wietses.

Wij bezorgen in de middag, vandaar dat wij er tot 12:30 zijn. Personeelstekort.

Bestellingen of offerte aanvragen kunt u doen via de mail:

 

Wij bezorgen ook aan huis!